Tuotearvostelujen kerääminenauttaa verkkokauppaa

Tuotesisältöjen rikastaja

Reviefy kerää tehokkaasti uutta sisältöä verkkokauppaan asiakkailta tulleiden arvostelujen kautta. Tuotearvostelut tuovat kullanarvoista tietoa ja uusia näkökulmia tuotteista ja palveluista, niiden ominaisuuksista ja käyttökokemuksista.

» Lue lisää

Nosta luotettavuutta

Suosittelun merkitys verkkokaupan luotettavuuden kannalta on tärkeää, etenkin ensimmäisellä käynnillä. Muiden asiakkaiden suosittelut vahvistavat luotettavuutta sekä verkkokauppaa, että verkkokaupan tuotteita ja palveluita kohtaan.

» Lue lisää

Kerää ja hyödynnä suositukset

Suosittelu on yksi tehokkaimpia markkinoinnin keinoja. Reviefy kerää ostaneilta asiakkailtasi suositukset ja tuotearvostelut näkyviin verkkokauppaan. Arvostelut ja suositukset nostavat verkkokaupan luotettavuutta sekä lisäävät myyntiä.

» Lue lisää

Kerää tieto, jota et muuten kuulisi

Reviefyn avulla keräät arvokasta tietoa niin asiakastyytyväisyydestä, tuotteista kuin palvelustakin. Reviefy kerää myös sen tiedon, joka ei muuten välttämättä ikinä kulkisi tietoosi.

» Lue lisää

Enemmän arvosteluja

Reviefyn avulla keräät tehokkaasti ja automatisoidusti enemmän tuotearvosteluja. Automaattiset arvostelupyynnöt takaavat tuotearvostelujen vaivattoman ja helpon keräämisen. Muistutusviestit varmistavat enemmän arvosteluja.

» Lue lisää

Kohdistetuilla kysymyksillä laatua

Reviefy on suunniteltu keräämään laadukkaita arvosteluja. Kohdistamalla kysymykset tuoteryhmien mukaan, keräät laadukkaampia ja tarkempia arvosteluja asiakasystävällisemmin.

» Lue lisää

Tuotevertailun helpottaja

Asiakkaiden aidot osto- ja käyttökokemukset helpottavat tuotteiden valintaa ja ostopäätöksen tekemistä, erityisesti ensimmäisellä kerralla uudessa kaupassa asioidessa.

» Lue lisää
Aloita ilmainen 30 päivän kokeilu nyt