Monipuoliset ominaisuudet tuotearvostelujen keräämiseen

Automaattiset arvostelupyynnöt

Reviefyn avulla automatisoit arvostelujen keräämisen ja palvelu hoitaa arvostelujen pyytämisen asiakkailta automaattisesti.

Automaattisten arvostelupyyntöjen avulla voit keskittyä itse verkkokaupan myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen.

Automaattiset muistutukset

Mikäli asiakas ei reagoi ensimmäiseen arvostelupyyntöön, lähettää Reviefy automaattisesti muistutuksen asiakkaalle tuotteen arvostelemisesta. Muistutusten avulla keräät enemmän arvosteluja ja muistutat asiakkaitasi vaivatta.

Automaattiset ohjelmistopäivitykset

Reviefy on suunniteltu niin, ettei kauppiaan tarvitse murehtia ohjelmistopäivityksistä. Reviefy päivittyy automaattisesti ja uudet ominaisuudet ovat käytettävissä heti niiden julkistuksen jälkeen.

Räätälöitävä ulkoasu

Reviefyn ulkoasu on istutettavissa täysin sopivaksi kauppasi ulkoasuun. CSS-tyylitiedostojen avulla loihdit juuri sellaisen ulkoasun kuin haluat. Tarjoamme myös avaimet käteen räätälöintipalvelua.

Ei hidasta kaupan toimintaa

Reviefy on rakennettu niin ettei se hidasta kaupan toimintaa tai kuormita verkkokaupan palvelimia turhaan. Nopeudella on merkitystä käyttäjäkokemuksen ja hakukoneiden kannalta.

Kielituki kansainvälisille markkinoille

Reviefysta löytyy tuki useammalle eri kieliversiolle kaupasta, jolloin arvostelut saadaan toimimaan myös kansainvälisissä verkkokaupoissa. Tällä hetkellä Reviefy tukee suomea, ruotsia, englantia ja venäjää. Kysy lisää asiakastuesta!

Data ja palvelimet Suomessa

Reviefyta ylläpidetään ja tiedot säilytetään Suomessa sijaitsevilla palvelimilla. Palvelintila täyttää Viestintäviraston tarkat teletilojen turvallisuutta koskevat vaatimukset. Palvelinsalin yhteydet on varmennettu niin Suomen runkoverkon kuin useampien kansainvälisten operaattoreiden kautta.

SSL-suojattu tietoliikenne

Reviefyn järjestelmät ja kaikki arvosteluihin liittyvä liikenne kulkee tehokkaasti SSL-suojauksella suojattuna. Vastaavaa tekniikkaa käytetään mm. maksunvälittäjien ja verkkopankkien järjestelmissä.

Toimii mobiililaitteilla

Reviefy toimii niin älypuhelimilla, tableteilla kuin perinteisesti tietokoneelta arvosteltaessa.

Kerää arvostelut talteen asiakkaan päätelaitteesta riippumatta.

Estetyt sanat

Voit asettaa hallintapaneelissa tarvittaessa estettyjä sanoja, esimerkiksi kirosanat, kilpailevat tuotemerkit tai kilpailijoiden nimet.

Jätä yhteydenottopyyntö