Kerää tieto, jota et muuten kuulisi

Reviefyn avulla keräät arvokasta tietoa niin asiakastyytyväisyydestä, tuotteista kuin palvelustakin. Reviefy kerää myös sen tiedon, joka ei muuten välttämättä ikinä kulkisi tietoosi.

Tuotearvostelut antavat verkkokauppiaalle korvaamatonta tietoa tuotteista ja palveluista, tuotevalikoimasta, toimituksesta, asiakaspalvelun laadusta, itse sivustosta, sekä muista verkkokaupan prosesseista. Asiakkailta tulleiden arvostelujen avulla saat helposti tietoosi mitkä asiat toimivat ja missä asiakkaasi näkevät kehitettävää.

Tuotearvostelupalvelu Reviefy lähettää asiakkaille automaattisesti sekä arvostelupyynnön, että muistutusviestin. Näin varmistat suuremman palautemäärän kulkeutumisen tietoosi ja talteen. Reviefyn avulla keräät helposti sen tiedon, jota asiakkaat eivät välttämättä muutoin lähtisi asioikseen sinulle kertomaan.

Keräämällä tuotearvosteluja saat nopeammin ja helpommin tietoosi arvokasta informaatiota, jonka hyödyntäminen luo kiivaampaa kassavirtaa. Varmista Reviefyn avulla, että keräät talteen myös sen tiedon, jota et muuten kuulisi!