Tuotevertailun helpottaja

Asiakkaiden aidot osto- ja käyttökokemukset helpottavat tuotteiden valintaa ja ostopäätöksen tekemistä, erityisesti ensimmäisellä kerralla uudessa kaupassa asioidessa.

Nykyasiakas etsii ja tutkii aktiivisesti tietoa tuotteista ja palveluista. Tuotevertailu kuuluu olennaisena osana hankintapäätökseen ja ostoprosessiin.

Kun tuotearvostelut ovat näkyvillä verkkokaupassa suoraan tuotekortilla, ei asiakkaan tarvitse lähteä etsimään hakukoneen kautta tuotearvosteluja kyseiselle tuotteelle. Tuotearvostelujen ja suositusten löytyessä sivuiltasi, asiakkaan harhautumisriski kilpailijan sivustolle pienenee merkittävästi.

Parempi tietoisuus tuotteista ja palveluista pienentää asiakkaan riskiä tehdä huono ostopäätös. Suosittelut auttavat asiakasta tekemään parempia ja tarkempia ostopäätöksiä, joka puolestaan vähentää verkkokauppiaan työmäärää yhteydenottojen ja turhien lähetysten osalta.

Painoarvoltaan suurin ostopäätökseen vaikuttava tekijä vertailuja tehtäessä, on toisen henkilön antama suositus tai arvostelu tuotteesta. Älä anna kauppojen livahtaa ohi, vaan nappaa enemmän kauppaa tuotearvostelupalvelu Reviefyn avulla!