Tuotesisältöjen rikastaja

Reviefy kerää tehokkaasti uutta sisältöä verkkokauppaan asiakkailta tulleiden arvostelujen kautta. Tuotearvostelut tuovat kullanarvoista tietoa ja uusia näkökulmia tuotteista ja palveluista, niiden ominaisuuksista ja käyttökokemuksista.

Tuotekuvausten tekniset tiedot eivät yksin riitä tämän päivän valveutuneille asiakkaille, sillä asiakkaat etsivät tuotteen ohella tietoa muiden, jo ostaneiden asiakkaiden käyttökokemuksista.

Tuotekohtaisia käyttökokemuksia haetaan hakukoneissa usein. Muiden kertomat omakohtaiset käyttökokemukset ohjaavat ostopäätöstä ja vaikuttavat siihen, miltä sivustolta asiakas löytää etsimänsä tiedon ja päätyy ostoksensa tekemään. Mitä sisältörikkaampi sivusto, sitä luotettavampi ja houkuttelevampi se on.

Asiakkaat rakastavat kattavia tuotetietoja ja aitoja tuotearvosteluja, jotka kertovat muiden asiakkaiden todellisia kokemuksia tuotteen käytöstä. Tuotearvostelut tuovat uniikkia sisältöä, joka luo mielikuvia ja tarpeen ostamiselle tuotetietoja tehokkaammin.

Tietoa aidoista käyttökokemuksista et saa itse kirjoitettua uskottavasti mihinkään, sillä mikään itse kirjoitettu kehu tai ylistys ei vedä vertoja muiden, jo ostaneiden asiakkaiden aidoille käyttökokemuksille. Jos käyttökokemukset löytyvät suoraan sivuiltasi, ei asiakkaiden tarvitse etsiä sitä hakukoneiden kautta. Näin harhautumisriski kilpailijan sivustolle pienenee.

Asiakkaiden kirjoittamat tuotearvostelut tuovat uutta sisältöä sivuille, vaikuttaen positiivisesti myös hakukonenäkyvyyteen. Rikasta siis tuotesisältösi aidoilla asiakkaiden kokemuksilla ja anna puskaradion soida omassa verkkokaupassasi!