Kerää ja hyödynnä suositukset

Suosittelu on yksi tehokkaimpia markkinoinnin keinoja. Reviefy kerää ostaneilta asiakkailtasi suositukset ja tuotearvostelut näkyviin verkkokauppaan. Arvostelut ja suositukset nostavat verkkokaupan luotettavuutta sekä lisäävät myyntiä.

Asiakkaat pitävät muiden asiakkaiden tuotearvosteluja korkeassa arvossa ja ne vaikuttavat usein ostopäätökseen. Suosittelut ja tuotearvostelut nostavat luotettavuutta verkkokauppaa kohtaan ja etenkin uudemmille verkkokaupoille jo ostaneiden asiakkaiden antama palaute nostaa luotettavuutta merkittävän paljon.

Tuotekohtaisen ostopäätöksen ratkaisevana tekijänä on usein toisen asiakkaan suositus ja käyttökokemus. Aiemmin ostaneiden asiakkaiden antamat tuotearvostelut ja suosittelut tekevät tuotteista ja palveluista entistä houkuttelevampia.

Ihminen on laumaeläin; kun sinäkin ostat, minäkin ostan. Toiselta asiakkaalta saatu suositus nähdään usein monin verroin arvokkaampana kuin varsinaiset tuotekohtaiset tiedot, sillä suositukset luovat mielikuvia ja antavat tietoa käytännön tasolla. Asiakkaiden vertaillessa tuotteita, palveluita ja hintoja aktiivisesti, suositteluja käyttävä yritys saa kilpailijaa paljon todennäköisemmin kaupan kotiin.

Asiakkaiden kirjoittamat suosittelut tuovat myös uutta sisältöä, jotka vaikuttavat positiivisesti hakukonenäkyvyyteen.