Tuotearvostelujen kerääminen auttaa verkkokauppaa

Tuotesisältöjen rikastaja

Reviefy kerää tehokkaasti uutta sisältöä verkkokauppaan asiakkailta tulleiden arvostelujen kautta. Tuotearvostelut tuovat kullanarvoista tietoa ja uusia näkökulmia tuotteista ja palveluista, niiden ominaisuuksista ja käyttökokemuksista.

 » Lue lisää

Nosta luotettavuutta

Suosittelun merkitys verkkokaupan luotettavuuden kannalta on tärkeää, etenkin ensimmäisellä käynnillä. Muiden asiakkaiden suosittelut vahvistavat luotettavuutta sekä verkkokauppaa, että verkkokaupan tuotteita ja palveluita kohtaan.

 » Lue lisää

Kerää ja hyödynnä suositukset

Suosittelu on yksi tehokkaimpia markkinoinnin keinoja. Reviefy kerää ostaneilta asiakkailtasi suositukset ja tuotearvostelut näkyviin verkkokauppaan. Arvostelut ja suositukset nostavat verkkokaupan luotettavuutta sekä lisäävät myyntiä.

 » Lue lisää

Kerää tieto, jota et muuten kuulisi

Reviefyn avulla keräät arvokasta tietoa niin asiakastyytyväisyydestä, tuotteista kuin palvelustakin. Reviefy kerää myös sen tiedon, joka ei muuten välttämättä ikinä kulkisi tietoosi.

 » Lue lisää

Enemmän arvosteluja

Reviefyn avulla keräät tehokkaasti ja automatisoidusti enemmän tuotearvosteluja. Automaattiset arvostelupyynnöt takaavat tuotearvostelujen vaivattoman ja helpon keräämisen. Muistutusviestit varmistavat enemmän arvosteluja.

 » Lue lisää

Kohdistetuilla kysymyksillä laatua

Reviefy on suunniteltu keräämään laadukkaita arvosteluja. Kohdistamalla kysymykset tuoteryhmien mukaan, keräät laadukkaampia ja tarkempia arvosteluja asiakasystävällisemmin.

 » Lue lisää

Tuotevertailun helpottaja

Asiakkaiden aidot osto- ja käyttökokemukset helpottavat tuotteiden valintaa ja ostopäätöksen tekemistä, erityisesti ensimmäisellä kerralla uudessa kaupassa asioidessa.

 » Lue lisää

Axel Toivonen

Reviefyn avulla arvostelujen kerääminen on automaattista, helppoa ja varmaa.

Olemme käyttäneet Reviefyta jo usean vuoden ajan ja kannustaneet asiakkaita jakamaan hyvät kokemuksensa tuotteen hankkimista pohtiville. Olemme keränneet jo toista tuhatta arvostelua ja uusia tulee päivittäin.