Kuinka tuotearvostelut vaikuttavat hakukonenäkyvyyteen?

Hakukonemarkkinointi on verkkokauppiaan yksi tärkeimmistä ja tehokkaimmista työkaluista. Ihmiset etsivät hakukoneilta tarvitsemiaan tuotteita ja palveluita, joita haluaisivat ostaa helposti ja nopeasti.

Verkkokauppias jonka verkkokaupan hakukone tarjoaa kärkisijoille, onkin etulyöntiasemassa. Asiointi tapahtuu yleensä juuri niissä verkkokaupoissa, jotka sijoittuvat ensimmäisten joukkoon hakukoneiden listauksissa.

Reviefy syöttää tuotearvostelutiedon hakukoneille

Reviefy syöttää hakukoneille tuotearvosteluista tiedon automaattisesti, jolloin esimerkiksi Google nostaa hakutulokseen arvostelujen tiedot näkyviin alla olevan kuvan mukaisesti.

Tuotearvostelut Googlen hakutuloksissa
Tuotearvostelut Googlen hakutuloksissa

Kun tähdet ovat jo hakutuloksissa paikallaan, antaa se hakukoneen käyttäjälle heti silmiin tarttuvan kohdan. Samalla potentiaalinen asiakas näkee arvostelujen keskiarvon sekä arvostelujen määrän, jolloin kaupasta tulee heti uskottavampi asiakkaan silmissä.

Asiakkaat etsivät aktiivisesti tietoa muiden asiakkaiden omakohtaisista kokemuksista tuotteita ja palveluja kohtaan. Muiden hyväksi havaitsema tuote tai palvelu on heti houkuttelevampi ja ostopäätös on helpompi tehdä. Reviefy tuotearvostelujen avulla asiakkaasi löytävät muiden asiakkaiden kokemukset helposti ja päätyvät helpommin ostoksille verkkokauppaanne.

Tuotearvosteluja automaattisesti

Sinun ei tarvitse itse lähettää muistutusviestejä tai pyytää asiakkailta palautteita. Reviefy-tuotearvostelupalvelu tekee työtä automaattisesti verkkokauppasi hakukonenäkyvyyden eteen pyytämällä asiakkailta tuotearvosteluja ja palautteita.

Asiakkaiden antamat tuotearvostelut tuovat hakukoneiden arvostamaa uutta sisältöä ja avainsanoja, jotka vaikuttavat positiivisesti verkkokaupan näkyvyyteen hakukoneissa.

Asiakkaat jättävät tuotearvosteluja mielellään ja etsivät aktiivisesti muiden asiakkaiden kokemuksia, joten tuotearvostelut tuovat verkkokaupalle moninkertaisen hyödyn.

Sisältö avainasemassa

Hakukoneoptimoinnissa verkkokaupan sisältö suunnitellaan hakukoneystävälliseksi käyttämällä ja toistamalla tiettyjä tuotteisiin ja verkkokauppaan liittyviä avainsanoja. Näillä avainsanoilla asiakkaat etsivät tarvitsemiaan tuotteita ja palveluita, ja löytävät tiensä joko Sinun tai kilpailijan verkkokauppaan.

Mitä enemmän verkkokaupassa on sisältöä ja sisällössä avainsanoja, sitä varmemmin sivusto kipuaa kärkipaikoille hakukoneiden listauksissa.

Reviefy-tuotearvostelupalvelu kerää sisältöä helposti ja vaivattomasti asiakkaiden jättämien arvostelujen myötä. Tuotearvostelut hoitavat avainsanatyötä automaattisesti puolestasi, jolloin omaa aikaasi vapautuu muihin verkkokaupan töihin.

Tuotearvostelut koskevat verkkokaupan tuotteita, joten tuotearvosteluiden sisältö on verkkokaupan tuotteisiin ja palveluihin liittyvää. Asiakkaiden tuottaman sisällön avulla keräät avainsanoja ja uutta sisältöä sivuille vaivatta.

Mitä rikkaampi sivusto on sisällöltään, sitä paremmin se erottuu kilpailijoistaan. Ei pelkästään luotettavuudellaan tai houkuttelevuudellaan, vaan myös näkyvyydellään hakutuloksissa. Ethän anna kilpailijan ohittaa verkkokauppaasi hakukonetuloksissa?